Livestream HEX LIVE - FilmR Productions

Livestream HEX LIVE

Een livestream vanuit een restaurant

HEX LIVE

FilmR is last-minute gevraagd om een livestream te realiseren in Restaurant elévé bovenin het WTC te Leeuwarden. Dit restaurant heeft een mooi uitzicht over de stad Leeuwarden en is daarmee een mooie locatie om een livestream op te zetten. FilmR Productions was vooral verantwoordelijk voor de technische kant van de productie. Het regelen van de camera's, het opzetten en aansluiten van alle apparatuur, het designen en produceren van de grafische elementen en ten slotte het inregelen van de audio en de uiteindelijke encoding/streaming naar Facebook horen hierbij. Tijdens het maken van deze livestream zijn de Corona-maatregelen in acht genomen.

Dynamische beelden

Om de livestream te voorzien van dynamische beelden is gebruik gemaakt van een DJI Ronin. Dit apparaat zorgt voor stabiel beeld terwijl met de camera wordt gelopen.

Technische set-up

Goed geluid en een gelijk volume tijdens een livestream met DJ's is belangrijk. Om die reden is gebruik gemaakt van audioprocessing software. Deze software maakt het geluid klaar om het live te streamen.

Live Graphics

Tijdens de livestream van HEX is er gebruik gemaakt van grafische elementen zoals een bumper, naambalken en leaders.

Belichting

Omdat het budget laag was voor deze livestream is gekozen om de belichting zo minimaal te houden. Er is gebruik gemaakt van LED-lampen die de DJ's en het decor verlichtten.

Kunnen we je helpen met een promotievideo of live stream?